El Despatx

Serveis jurídic de qualitat.

Qui som?

Dirigit pel lletrat Lluís Barrull

Àmbit d'actuació

Especialistes en diversos camps.

Formulari

captcha
Reload

El despatx

Despatx Jurídic Barrull Advocats

El despatx jurídic Lluís Barrull Mercader és un despatx de consolidada trajectòria professional, la nostra funció primordial és la de proveir de serveis jurídics altament qualificats als nostres clients, tant persones físiques nacionals i estrangeres com a persones jurídiques...

llegeixmes

Qui som?

Despatx Jurídic Barrull Advocats G

 Dirigeix el despatx Lluís Barrull Mercader, de sòlida envergadura i excel.lent experiència i professionalitat.

llegeixmes

Àmbit d'actuació

Despatx Jurídic Barrull Advocats

Per tal de donar el millor servei i covertura als nostres clients, el despatx està especialitzat en diverses àrees d'actuació... .

 llegeixmes

 

La seva privacitat i seguretat són importants per a nosaltres. A continuació, li exposem les explicacions de les dades personals recollides dels nostres usuaris i com els utilitzem. Cal advertir que aquesta política de privacitat pot variar en funció d'exigències legislatives o d'autoregulació, per la qual cosa s'aconsella als usuaris que visitin periòdicament.

 

DADES DEL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Raó Social: Lluís Barrull i Mercader, en endavant el "responsable"
CIF: 40437989X
Domicili: Avda Salvador Dalí 116, 17600 Figueres- GIRONA
Telèfon: 972.500 040
email per comunicacions en matèria de protecció de dades: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Normativa aplicable

La nostra Política de Privacitat s'ha dissenyat d'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades de la UE 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a l' tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46 / CE (Reglament general de protecció de dades), i en el que no contradigui l'esmentat Reglament, pel que disposa el marc legislatiu espanyol en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

A l'facilitar-nos les seves dades, vostè declara haver llegit i conèixer la present Política de Privadesa, prestant el seu consentiment inequívoc i exprés a el tractament de les seves dades personals d'acord a les finalitats i termes aquí expressats.

El responsable podrà modificar la present Política de Privacitat per adaptar-la a les novetats legislatives, jurisprudencials o d'interpretació de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. Aquestes condicions de privacitat podran ser complementades per l'Avís Legal, Política de Cookies i les condicions generals que, si escau, es recullin per a determinats productes o serveis, si aquest accés suposa alguna especialitat en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

 

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS

El tractament que realitzem de les seves dades personals respon a les següents finalitats:

- Proporcionar-li informació relacionada amb els productes i serveis que oferim i que es detallen en aquest lloc web.

- Realitzar la contractació dels nostres serveis mitjançant l'acceptació de l'corresponent pressupost / comanda i / o la signatura d'un contracte. 

- Per donar curs a consultes i sol·licituds de propostes remeses a través del formulari de contacte habilitat a l'efecte i les comunicacions electròniques de naturalesa informativa, d'acord amb els seus interessos.

Termini de Conservació de les seves dades

Conservarem les seves dades personals des que ens doni el seu consentiment fins que ho revoqui o bé sol·liciti la limitació del tractament. En aquests casos, mantindrem les seves dades de manera bloquejada durant els terminis legalment exigits.

 

LEGITIMACIÓ I DADES RECOLLIDES

La legitimació per al tractament de les seves dades és el consentiment exprés atorgat mitjançant un acte positiu i afirmatiu (omplir el formulari corresponent i marcar la casella d'acceptació d'aquesta política) en el moment de facilitar les seves dades personals.

Consentiment per tractar les seves dades

A l'omplir els formularis, marcar la casella "Accepto la Política de Privadesa" i fer clic per enviar les dades, o a remetre correus electrònics aL responsable a través dels comptes habilitades a l'efecte, l'Usuari manifesta haver llegit i acceptat expressament la present política de privacitat, i atorga el seu consentiment inequívoc i exprés al tractament de les seves dades personals conforme a les finalitats indicades.

Categories de dades

Les dades que es recullen es refereixen a la categoria de dades identificatives, com poden ser: Nom i cognoms, Telèfon, Adreça Postal, Empresa, Correu electrònic, formulari d'inscripció, així com l'adreça IP des d'on s'accedeix a l'formulari de recollida de dades .

 

MESURES DE SEGURETAT

Dins del nostre compromís per garantir la seguretat i confidencialitat de les seves dades de caràcter personal, l'informem que s'han adoptat les mesures d'índole tècnica i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estiguin exposats, segons l'Art. 32 de l'RGPD EU 679/2016.

 

CESSIÓ DE DADES

No es preveuen cessions de dades ni transferències internacionals de les seves dades, a excepció de les autoritzades per la legislació fiscal, mercantil i de telecomunicacions així com en aquells casos en què una autoritat judicial ens ho requereixi.

 

DRETS DEL USUARI

Qualsevol interessat té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant dades personals que li concerneixin, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions. Per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se a el tractament de les seves dades. 

D'acord amb la legislació vigent té els següents drets: dret a sol·licitar l'accés a les seves dades personals, dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió, dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, dret a oposar-se a el tractament, dret a la potabilitat dels dades i així mateix, a revocar el consentiment atorgat.

Com exercitar els seus drets

Per exercir els seus drets, ha de dirigir-se al responsable, sol·licitant el corresponent formulari per a l'exercici de el dret triat. Opcionalment, pot acudir a l'Autoritat de Control competent per obtenir informació addicional sobre els seus drets.

Les dades de contacte per a l'exercici dels seus drets són el telèfon 972.500 040 i el correu electrònic:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   Recordin acompanyar una còpia d'un document que ens permeti identificar-lo.

 

CONSENTIMENT PER ENVIAMENT DE COMUNICACIONS ELECTRÒNIQUES

Així mateix, i d'acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, completant el formulari de recollida de dades i marcant la corresponent casella "Accepto l'enviament de comunicacions electròniques ", aquesta atorgant el consentiment exprés per enviar-li a la seva adreça de correu electrònic, telèfon, fax o un altre mitjà electrònic l'enviament d'informació.

Les nostres qualitats:

Image Hover 1

Experiència.

Una llarga trajectòria ens avala.

View more

El constant contact amb el complexe món legal i la formació continuada ens aporten el valor afegit: l'experiència.

Image Hover 1

Seriositat.

Els clients confien en nosaltres.

View more

Vivim intensament cada cas. Allò que és important pels nostres clients també ho és per a nosaltres: aquest és el nostra lema.

Image Hover 1

Eficàcia.

Aconseguim el que ens proposem.

View more

D'una banda la nostra perseverança i de l'altre el nostre "savoir faire" són la clau de l'èxit i l'eficàcia del nostre despatx.

Despatx Jurídic Lluís Barrull

Av. Salvador Dalí, 116     17600 Figueres

Tel Barrull Advocats (+34) 972 500 040

Mail Barrull Advocats info@barrulladvocats.com