Formulari

captcha
Reload

Despatx Jurídic Barrull Advocats

 

  • El Despatx Jurídic Lluís Barrull és un despatx de consolidada trajectòria professional, la nostra funció primordial és la de proveir de serveis jurídics altament qualificats als nostres clients, tant a persones físiques nacionals i estrangeres com a persones jurídiques.
  • Hem construït la confiança i fidelitat dels nostres clients d'acord amb una filosofia de treball sustentada en el compromís de qualitat, responsabilitat i dedicació.
  • Assumim com a nostres, els objectius dels nostres clients, treballant en equip amb ells per tenir un enteniment real dels seus negocis i expectatives.
  • Actuem proactivament per anticipar i prevenir problemes legals de manera oportuna.
  • Ens autoexigim elevada capacitat d'anàlisi, per aconseguir les millors solucions i  la satisfacció total dels nostres clients.
  • Tenim la convicció que la qualitat no només significa assolir els objectius encomanats sinó superar les expectatives dels nostres clients generant seguretat i tranquil·litat

Les nostres qualitats:

Image Hover 1

Experiència.

Una llarga trajectòria ens avala.

View more

El constant contact amb el complexe món legal i la formació continuada ens aporten el valor afegit: l'experiència.

Image Hover 1

Seriositat.

Els clients confien en nosaltres.

View more

Vivim intensament cada cas. Allò que és important pels nostres clients també ho és per a nosaltres: aquest és el nostra lema.

Image Hover 1

Eficàcia.

Aconseguim el que ens proposem.

View more

D'una banda la nostra perseverança i de l'altre el nostre "savoir faire" són la clau de l'èxit i l'eficàcia del nostre despatx.

Despatx Jurídic Lluís Barrull

Av. Salvador Dalí, 116     17600 Figueres

Tel Barrull Advocats (+34) 972 500 040

Mail Barrull Advocats info@barrulladvocats.com