Formulari

captcha
Reload

Lluís Barrull i Mercader amb D.N.I. 40437989X i direcció a l'avinguda Salvador Dalí 116 de Figueres, d'ara en endavant Despatx Jurídic Lluís Barrull, és titular del portal [www.barrulladvocats.com], que està a disposició dels usuaris per la informació de serveis jurídics.

Per qualsevol comunicació amb Despatx Jurídic Lluís Barrull, l’usuari o client podrà dirigir-se al formulari de contacte del portal referenciat, trucar al T. +34 972 500 040 o enviar un correu electrònic a lluíAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

USUARIS

Tota persona, física o jurídica, que accedeixi a la web assumeix la condició d’usuari. Com usuari es compromet a complir el disposat en el present avís legal i a un ús adequat de la web. D’aquesta manera, l’usuari respondrà front el Despatx Jurídic Lluís Barrull o front a tercers de qualsevol dany o perjudici que causi.

 

MODIFICACIONS

Despatx Jurídic Lluís Barrull té el dret de modificar unilateralment els continguts i els serveis de la pàgina web, sense tenir la responsabilitat de preavisar o comunicar-ho als usuaris.
Per tant, les condicions seran vigents fins que siguin substituïdes per altres.

 

REPRODUCCIÓ DE CONTINGUTS

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats a la pàgina web.

 

ACCÈS I ÚS DE LA WEB

L’accés i l’ús de la web serà gratuït.

 

RESPONSABILITAT DE L’ÚS DE LA WEB

L’usuari és responsable de l’ús adequat de la web conforme les lleis aplicables. Així mateix, l’usuari garanteix l’autenticitat de les dades que comunica i es compromet a no donar informació falsa. De ser així, serà l’únic responsable pels danys i perjudicis que ocasioni aquesta informació falsa.
Qualsevol incompliment de les clàusules contingudes al web i de la legalitat vigent a Espanya, es comunicarà immediatament per part de Despatx Jurídic Lluís Barrull a les autoritats pertinents.
Despatx Jurídic Lluís Barrull no es fa responsable de qualsevol dany derivat d’un atac de denegació de servei, virus o qualsevol material tecnològicament perjudicial que pugui afectar al seu equip informàtic o dades com a conseqüència de l’ús d’aquesta pàgina web o als que aquesta redireccioni.
Despatx Jurídic Lluís Barrull no garanteix que la web compleixi total o parcialment amb la legislació d’altres països. Si l’usuari es troba en qualsevol altre lloc que no sigui Espanya i accedeix a la web, ho farà sota la seva responsabilitat.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El disseny de la web, així com els logos, marques i altres signes distintius pertanyen Despatx Jurídic Lluís Barrull, sense que pugui entendre’s que l’accés als mateixos atribueixen a l’usuari dret algun sobre els mateixos.

 

ENLLAÇOS

Despatx Jurídic Lluís Barrull no es fa responsable de la legalitat dels llocs web de tercers des dels que es pugui accedir des d’aquest portal. Tampoc respon de la legalitat d’altres llocs web de tercers que poguessin està enllaçats a aquest portal. Despatx Jurídic Lluís Barrull tampoc serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada a la web, ni dels danys o pèrdues econòmiques que produeixin provocats per l’ús de la citada informació.

 

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

El titular del web es compromet a tractar les dades personals de l’usuari conforme a l’establert a la legislació vigent en matèria de dades de caràcter personal.
Per a més informació sobre protecció de dades pot dirigir-se a la política de privacitat publicada a aquesta pàgina web.

 

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis de la present web serà la llei espanyola i seran competents els tribunals espanyols.

Les nostres qualitats:

Image Hover 1

Experiència.

Una llarga trajectòria ens avala.

View more

El constant contact amb el complexe món legal i la formació continuada ens aporten el valor afegit: l'experiència.

Image Hover 1

Seriositat.

Els clients confien en nosaltres.

View more

Vivim intensament cada cas. Allò que és important pels nostres clients també ho és per a nosaltres: aquest és el nostra lema.

Image Hover 1

Eficàcia.

Aconseguim el que ens proposem.

View more

D'una banda la nostra perseverança i de l'altre el nostre "savoir faire" són la clau de l'èxit i l'eficàcia del nostre despatx.

Despatx Jurídic Lluís Barrull

Av. Salvador Dalí, 116     17600 Figueres

Tel Barrull Advocats (+34) 972 500 040

Mail Barrull Advocats info@barrulladvocats.com